Sjukdom och Djävulens katt

Så jävla problematiskt för oss män (läs: pojkar) att vara sjuka va! Vetenskapliga studier visar på att vi får värre förkylningar än kvinnor, lägg därtill det manliga arvet som gnällspik så har du ett disco! Ett äckligt ärende i stan och jag sitter med telefonen i handen för att ringa 112 (90 000 som en god vän till mig sade för kanske bara två-tre månader sedan. VÄLDIGT roligt..). Nog om det! Vår katt, det lilla äcklet Lasse är besatt av djävulen! Ibland är han mysig och som en katt ska vara, vilket betyder att han spinner, ser söt ut eller sover.. Men vissa gånger, ofta sent på kvällen eller när man inte är hemma och kan skrika på honom så får han rycket. Nu när jag kom hem så har han försökt hoppa ner i sin matskål och även i vattenskålen. Resultat: blött torrfoder på halva köksgolvet. Och som om inte det var nog så har den lilla jäveln rivit ut hela toarullen (på det sätt man bus-eller-godiar på halloween), lyft upp brunnslocket i duschen för att sedan knöka ner allt där i. Fet spark i hans rövhål är vad som väntar om han fortsätter hålla på! Skola imorgon igen, jag som är sjuk.. Tyck synd om mig!

Såsbas...

...glöm aldrig det ordet! Bästa någonsin!!!

Längesen!

Datorn har varit trasig, så det har inte hänt så mycket! Dock tänkte jag redogöra lite nedan...

Skolan går bra, väldigt bra! Spännande (läs: sjukt, stört eller overkligt) hur vissa människor fungerar! Man blir mörkrädd! Bebis verkar må bra inne i Ann-Kristins mage, sjukt tråkigt att vänta tills den kommer ut, men det är ganska mysigt ändå att gå och klappa på tjockisen! Nu kan man till och med känna när det sparkar och hickar där inne, jädrans läskigt men rätt fräckt! 

Bra fest i helgen, uppflyttningsfest för kabel 80 i lördags! Fräscht med spel i femman! Mindre fräscht att Carl avslutar kalaskvällen med ett besök hos farbror polis, som för övrigt slog sönder mina ben.. Tufft när kvinnor ska vara poliser, de är ju i ett sådant underläge att de måste hävda sig stackarna! IDIOTER!

Kom hem från skolan nyss, feber, ont i halsen och yr som om jag legat i en mixer! Ska sova en stund igen..

Tjing

RSS 2.0